TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Müjgan Serkan Karagöz Ortaokulu

Ock

Öğrencilerimiz BSH Kodluyoruz Derneği aracılığı ile robotik kodlama eğitmi almaya devam ediyor.

Ara

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İrfan DANIŞMAZ ve Hayırseverimiz Serkan KARAGÖZ Okulumuzu Ziyaret Etti

Okulumzun Yıldız Kızl Voleybol Takımı Kuruldu

Okulumuzun Futbol Takımı Kuruldu

Ara

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri BSH Kodluyoruz Derneği aracılığı ile robotik kodlama eğitimi alıyorlar.

Ara

TEKİRDAĞ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ 12-13 YAŞ GRUBU OKÇULUK ŞAMPİYONASINDA 7/B SINIFI ÖĞRENCİMİZ HASAN AYÇİÇEK İL İKİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ VE HOCALARINI TEBRİK EDER 19/12/2023 TARİHİNDE ANTALYA DA KATILACAKLARI YARIŞMADA BAŞARILAR DİLERİZ.

Ara

Tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kitap okumaya davet ediyoruz.

Erkekler Yıldız Voleybol Takımımız Turnuvalara Katılım Sağladı

Kızlar Yıldız Voleybol Takımımız Turnuvalara Katılım Sağladı

Ara

Müjgan Serkan Karagöz Ortaokulu olarak, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 85'inci yıl dönümünde okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla anıldı.

Kas

Okulumuz TUBITAK Bilim Söyleşileri Programı kapsamında gerçekleştirilecek bilimsel bir söyleşiye ev sahipliği yapacaktır.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı kapsamında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlimiz genelindeki ortaokul öğrencilerine yönelik şiir yarışmasında 7/B sınıfı öğrencimiz Mustafa Anıl KIRIK Çerkezköy birincisi olarak il değerlendirmesine girmiştir. İlde yapılan değerlendirmede de TEKİRDAĞ BİRİNCİSİ olmuştur. Öğrencimizi okulumuzun hayırseveri Müjgan KARAGÖZ ve Serkan KARAGÖZ ziyaret ederek hediye taktim etmişlerdir. Öğrencimiz Tekirdağ da yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayaramı Kutlama Programına  davet edilerek ödüllendirilmiştir. Ayrıca Çerkezköy İlçe Programında da öğrencimiz ödül almıştır. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.