TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Müjgan Serkan Karagöz Ortaokulu

Mrt

Okulumuzun 5. ve 6. sınıf öğrencileri Üsküdar Uzay ve Bilim Merkezini ziyaret ettiler.

Şbt

Okulumuzda Değerler Eğitimi Kapsamında Münazara Yapıldı.

Şbt

Okulumuzun Akıl ve zeka oyunları takımı, ilçemizde düzenlenen turnuvaya katılım sağladı.

Şbt

OKULUMUZ 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ZEYNEP NİSA UZUN TEKİRDAĞ OKUL SPORLARI İL MÜSABAKALARI 60 MERTRE KOŞUSUNDA VE UZUN ATLAMADA TEKİRDAĞ BİRİNCİ OLMUŞTUR. ALDIĞI İKİ BİRİNCİLİKTEN DOLAYI ÖĞRENCİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİNİ TEBRİK EDER, BÖLGE FİNALLERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okul Sporlarında İl Düzeyinde Başarı Elde Eden Öğrencilerimiz Tebrik Etmek İçin Okulumuzu Ziyaret Etti

Şbt

Öğrencilerimizden Rüzgar Mutlu Güreş Müsabakalarında 38 KG Grekoromen Stilinde Tekirdağ İl Üçüncüsü Olmuştur

Öğrencimiz Judo Küçük Erkekler Tekirdağ İl Üçüncüsü Oldu

Şbt

6E SINIFI ÖĞRENCİMİZ BERRAK BEKCİ TEKİRDAĞ OKUL SPORLARI KÜÇÜK KIZ JUDO 28 KG TEKİRDAĞ BİRİNCİSİ OLDU. ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İLİMİZİ TEMSİL EDECEKTİR. ÖĞRENCİMİZİ,AİLESİNİ,KATKI SAĞLAYAN HERKEZİ VE  HOCASI MEHMET ATAKLI'YI TEBRİK EDER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

Okul Takımımız İlçemizde Düzenlenecek Olan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına Katılm Sağlayacak

Şbt

Müjgan Serkan Karagöz Ortaoklu Olarak 6 Şubat 2023 Depremlerinde Kaybettiğimiz Vatandaşlarımız İçin Saygı Duruşunda Bulunduk.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Tatili Başladı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak Ayı Faaliyetleri

Ock

Öğrecilerimizi bilim dünyası ile buluşturmaya devam ediyoruz.

Ock

Okulumuzda 7. ve 8. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Akran Zorbalığı Konulu Seminer Verilecektir.

Ock

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen HİSTOLAB Ödülü, tarih eğitiminin önemini vurgulamak ve tarih eğitimini desteklemek amacıyla verilmektedir.